Het DS Podcastfestival is uniek in zijn soort, met een publiek dat op zoek is naar nieuwe, verrassende verhalen in de podcastwereld. Na twee succesvolle uitverkochte edities is de editie van dit jaar uitgebreider dan ooit, met nog meer onontdekte parels. Uiteraard ontbreken populaire Vlaamse podcasts niet. Luister bijvoorbeeld naar Achter de Schermen, Vrolijke Vrekken, en Koken met Classics, elk met bekende gasten.

Wij zijn alvast van de partij met volgende masterclasses :

  • Jess Shane & Katharina Smets over ethics in storytelling
  • Eerste hulp bij professionalisering, tips & tricks door Klankverbond
  • Night Flights van deAuteurslid Philippe Verkinderen

Internationale zwaargewichten zoals Avery Trufelman (Articles of Interest), Josh Baker (I’m Not a Monster), en Michael Safi (Black Box) staan ook op het programma. Daarnaast zullen bekende Nederlandse podcasters, zoals Pepijn Lanen met zijn podcast V4der, hun opwachting maken.

Er zijn ook live-opnames, waaronder de muziekpodcast Blauwe M&M’s in het AB Café. Verder zijn er speciale panels en debatten, waaronder een boekenpanel met Wim Oosterlinck en Helena de Groot, en een discussie over podcasts en verkiezingen.

Met premières van nieuwe podcasts zoals Reis door de Ruis en Oostende met één o, belooft dit festival wederom een unieke ervaring te worden voor podcastliefhebbers van alle leeftijden.

DeAuteurs ondersteunt dit festival en kijkt ernaar uit om samen te werken aan dit bruisende evenement!

Type
Nieuws
Datum
10.09.2024